Vimbodí i Poblet acull l'activitat Divendres DiVins el proper 5 de juliol

23/06/2024

Vimbodí i Poblet acull l'activitat Divendres DiVins el proper 5 de juliol

El divendres 5 de juliol, a partir de les 19.30 h, tindrà lloc un acte dins del cicle Divendres DiVins a Vimbodí i Poblet, una combinació de patrimoni, vi i cultura.

La proposta inclou: visita guiada, lectura a càrrec de l'escriptora vimbodinenca Teresa Duch i tast de vins DO Conca de Barberà i la DOP Avellana de Reus amb l'actuació de Leitmotiv Cover & Jazz Band.

L’inici del recorregut serà a la plaça de l’Església i s’acabarà a l’Ajuntament de la vila

Podeu comprar les entrades a https://www.entrapolis.com/entradas/divendres-divins

Aquest esdeveniment està coorganitzat entre el Departament de Cultura i el Departament d’Acció climàtica, de la Generalitat de Catalunya.

 

Més informació:

L’objectiu principal del cicle és potenciar tres aspectes culturals clau de les nostres comarques i convertir-los en un nou atractiu turístic i cultural durant el període estival: els espais patrimonials, els vins de les diferents denominacions d’origen i l’avellana de Reus, i també dels creadors del territori (d’arts en viu i literatura) que ofereixen una selecció de la seva feina, en molts casos pensada i dissenyada especialment per a aquest cicle dels Divendres DiVins.

És per això que l’acte està concebut amb el següent format:

1.-Visita guiada a l’espai patrimonial per tal de descobrir-ne els racons més bells i els seus secrets

2.- Tast de vins i actuació artística vinculada a l’espai patrimonial (música, teatre, dansa, recitals literaris). Cada DO escull els seus vins per a l’acte. Es presenta cada vi amb una explicació per part d’una enòloga. Mentre hi ha la interpretació, els assistents poden degustar el vi que s’hi ha servit i presentat.