Una brigada especial ajuda en les tasques de desinfecció dels carrers del municipi

16/04/2020

Una brigada especial ajuda en les tasques de desinfecció dels carrers del municipi

A partir de la setmana passada, els carrers més transitats de la localitat de Vimbodí i Poblet ja compten amb els serveis d’un equip de neteja que aplica solucions especials de desinfecció pensades per agilitzar en temps de confinament causa de la crisi sanitària generada per la COVID-19.

Amb una periodicitat setmanal, un equip especial d’higiene s’encarrega de ruixar els principals carrers del municipi i tots aquells elements del mobiliari urbà que es consideren estratègics de cara a evitar possibles casos de contagi, com les zones pròximes als centres sanitaris, els comerços d’alimentació o els contenidors de deixalles, entre altres. Aquestes àrees es tracten amb desinfectants especialitzats, tal estipulen les indicacions del Ministeri de Sanitat.

D'aquesta manera, el municipi s’uneix a la campanya especial de neteja promoguda per la Diputació de Tarragona, que ofereix aquest servei a les localitats de la província de menys de 1.000 habitants, per tal d’oferir un servei suplementari en aquelles localitats que requereixen el reforç que ofereix aquest servei suplementari.

Des del consistori municipal destaquen la “bona tasca d’un servei que ens ajuda a mantenir les òptimes condicions de neteja per a tots els ciutadans”. l’Ajuntament reitera que aquesta ajuda suplementària s’afegeix a les tasques habituals que realitza la brigada municipal, que aquests dies també fa tasques de manteniment amb les mesures de protecció que s’estableixen en aquest tipus de procediments.