Últim mes per presentar les obres al concurs de relats breus i de poesia de Vimbodí i Poblet

20/06/2024

Últim mes per presentar les obres al concurs de relats breus i de poesia de Vimbodí i Poblet

T'agrada escriure poesia o un relat? Si has respost que sí, t'estem buscant. Participa en el concurs de Relats Breus i de Poesia que organitza el Casal d'Avis de Vimbodí i Poblet i que enguany arriba a la seva 12a edició. Encara tens temps: el termini de recollida dels treballs finalitza el pròxim 20 de juliol.

Aquest certamen té com a finalitat estimular i reconèixer la creació literària i artística, a través de les dues modalitat del concurs: el relat breu i la poesia. Cada modalitat, queda distribuida amb tres categories diferents: infants, joves i adults. Les obres que es presentin han de ser inèdites.

El premi per a les persones guanyadores en categoria adulta, en les dues modalitats, és de 300 euros, un diploma i un trofeu que és una peça de vidre elaborada al Museu i Forn del Vidre del municipi. Pel que fa als joves, compresos entre 13 i 17 anys, el premi serà 100 €, un diploma i una peça de vidre bufat. I el infants, de fins a 12 anys, rebran un lot de llibres, un kit d’escriptura i un diploma.

 

El 12è concurs de Relats Breus i de Poesia compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet i del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Per a més informació es pot trucar al telèfon del Casal d’Avis: 977 878 262, de 17.00h a 18.00h o al telèfon 689 042 519 (Pilar Carrión, coordinadora del concurs).