Tot a punt per a la revetlla de Sant Joan 2021

15/06/2021

Tot a punt per a la revetlla de Sant Joan 2021

La piscina municipal acollirà la lectura del manifest, el sopar popular i el concert amb el grup Cafè Trio

Després de l’aturada a causa de la pandèmia, el municipi va recuperant algunes de les tradicions més arrelades, tot i que mantenint les distàncies de seguretat i les restriccions que encara imposa l’actual situació sanitària.

Amb tot, algunes de les tradicions retornen i aquest és el cas de la revetlla de Sant Joan, que enguany es durà a terme a la zona de la piscina municipal i que està oberta a tots els ciutadans i ciutadanes que s’hi vulguin sumar.

La piscina municipal serà l’epicentre de la celebració d’enguany, que s’iniciarà a dos quarts de deu de la nit, amb la lectura del manifest. Aquest acte que donarà pas al sopar popular i al concert amb el Cafè Trio, que està previst que s’iniciï a les onze de la nit. Els vimbodinencs i vimbodinenques que es vulguin sumar al sopar poden inscriure’s a la piscina municipal.

“Estem molt contents de poder acollir aquesta celebració, que no deixa de ser una boníssima ocasió per a trobar-nos després d’una etapa complicada per a tots, però és important recordar que cal mantenir les mesures de seguretat en tot moment, en aquesta celebració i en totes”, recorden des de l’Ajuntament del municipi, i afegeixen que “el darrer any ens ha fet adonar, més que mai, la importància de trobar-nos tots junts i gaudir dels moments”.