Tot a punt per al Carnaval 2020 el dissabte 29 de febrer

print pdf
12/02/2020

Tot a punt per al Carnaval 2020 el dissabte 29 de febrer

Tot està a punt. Per Carnaval toca festa i disbauxa i l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet i l’associació juvenil Somdepoble han preparat un seguit d’actes perquè tota la família pugui gaudir al màxim de les d’aquestes celebracions, amb una jornada pensada per a tots que es durà a terme el pròxim dissabte 29 de febrer.

Els actes es duran a terme al Pavelló Municipal i s’iniciaran amb el Carnaval Infantil, que començarà a les 18:30 hores. L’acte estarà amenitzat pel grup Cat rock en Família i tots els infants que vinguin disfressats tindran llaminadures i entraran al sorteig de regals.

A les 20 hores, està previst que es dugui a terme la crema de Sa Majestat, el Rei Carnestoltes, un acte que continuarà amb el Sopar Carnavalesc Popular, a partir de les 21 hores. Els assistents podran gaudir de l’àpat a un preu de 10 euros i els tiquets es vendran a l’Ajuntament de la vila fins el dijous 27 de febrer.

L’acte final de les festes de Carnaval serà el concert, que en aquesta ocasió anirà a càrrec del grup de versions Festiband Zombie. A la mitja part del concert es durà a terme el concurs de disfresses d’adults, que comptarà amb 3 categories; individual, parelles i grups. El fi de festa clourà amb l’actuació de DJ Rayo.