Torna el Casal d’Estiu adreçat a infants entre 3 i 14 anys

07/07/2020

Torna el Casal d’Estiu adreçat a infants entre 3 i 14 anys

Un any més, els infants de Vimbodí i Poblet tenen a la seva disposició la millor oferta d’oci durant els mesos de calor, amb el Casal d’Estiu que enguany retorna amb les mesures de seguretat adients per a fer front a l’actual crisi sanitària.

L’activitat va començar ahir dilluns i es durà a terme fins el pròxim 31 de juliol, amb activitats adreçades a infants d’entre 3 i 14 anys. Aquest 2020, es preveu que prop d’una vintena de nens i nenes gaudeixin de l’activitat, que es distribueix en setmanes per tal d’adaptar-se a les necessitats de les famílies. Durant tot el mes es duran a terme activitats adaptades a totes les edats, repartides en grups de menys de 10 nens i nenes i tutoritzade per un equip de tres monitors, que compten tots ells amb la titulació oficial corresponent.

D’aquesta manera, els participants en el Casa l d’Estiu tenen l’oportunitat de gaudir cada dia d’una hora optativa d’activitats a la piscina i els monitors proposaran jocs i activitats d’aigua.

 

Mesures de seguretat sanitària

Enguany el Casal d’Estiu ha implementat mesures de seguretat extraordinàries per a fer front a la Covid-19:

· Mantenir sempre que sigui possible la distància de seguretat de 1,5 m.

· Portar mascareta quan no sigui possible (a les entrades i sortides del casal i si hem de fer alguna cura o suport emocional)

· Demanar a les famílies que facin una valoració del estat general de salut dels nens i de les nenes abans de portar-los al casal i mirar la temperatura i que cada monitor porti el control de si s’ha dut a terme.

· La major part de les activitats es faran a l’exterior: enguany es potenciaran les excursions a peu i sortides en bicicleta. Sovint pot ser que es vagi a buscar zones del poble o de l’entorn natural més proper per a realitzar alguna activitat

· Les activitats es faran per grups de convivència (d’un màxim de 10 infants + 1 o 2 monitors) i els diferents grups no tindran contacte entre ells.

· S’evitaran les activitats de contacte i quan es requereixi realitzar tallers es farà amb prou espai entre participants.

· En cas de que un nen/a presenti símptomes al llarg del matí, se l’enviarà a casa i la resta de companys del seu grup així com el/la monitor/a, així com ell mateix, no podran reprendre les activitats del casal fins que es confirmi el negatiu per Covid-19.

 

Inscripcions

Si esteu interessats en rebre més informació sobre el Casal d’Estiu o per a realitzar les vostres inscripcions, contacteu amb: info@dracactiu.com.