Sortim al programa ‘El Foraster’

21/01/2020

Sortim al programa ‘El Foraster’

Aquest dilluns 20 de gener, a partir de les 21:55 hores, la localitat de Vimbodí i Poblet va ser la protagonista del programa ‘El Foraster’, que s’emet a TV i està conduït per en Quin Masferrer.

L’emissió del programa va permetre descobrir algunes de les persones que treballen i que han deixat empremta al nostre municipi, com el Paco Ramos, vidrier del museu; el Claudio; l’Alfons, el noi que s'encarrega de la sala del cine, i Pere Domènech, pastor. “Realment valen per mil”, resava la promoció del programa a través de la televisió autonòmic.

D’aquesta manera, el programa va servir per a fer un recorregut entretingut a través de la història i els costums del nostre municipi, i va centrar-se en aspectes diferenciadors de la vila, com el Museu del Vidre, el Cinema Foment, el cultiu de tòfones, l’entorn natural del municipi i el Monestir de Poblet.

Es calcula que el seguiment del programa va ser molt bo, ja que va ser prop de 729.000 espectadors van seguir el programa, el que suposa un positiu 27,5% d’audiència, el que és un dels programes no informatius més seguits de la cadena.

Si no el vau poder veure, el podeu recuperar en el següent enllaç:
https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/el-foraster/vimbodi-i-poblet/video/6004429/