S’ajorna la V edició del Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer

23/04/2020

S’ajorna la V edició del Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer

L’actual situació de crisi sanitària a causa de la Covid-19 ha provocat que l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet hagi decidit ajornar fins el 2021 la V edició del Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer.

D’aquesta manera, el certamen que estava previst per al pròxim diumenge 30 de maig queda pendent de cara al 2021, quan s’espera que es pugui dur a terme amb el mateix nivell de qualitat i de bona participació que ha assolit en edicions precedents. El concurs, organitzat per l’Ajuntament del municipi, lliura cada any dotacions econòmiques i distincions especials als pintors i pintores que immortalitzen llocs especials del municipi.

“Esperem que l’any vinent el concurs es pugui reprendre amb força i més iniciativa que mai”, expliquen des de l’Ajuntament de la localitat, que son de la opinió que “situacions excepcionals com les que estem vivint han de servir també per a reforçar la consideració de la cultura i les arts plàstiques, al mateix temps que es posa en valor els llocs més especials i pintorescos del poble”.

El certamen es va crear el 2016 en el marc de l’any commemoratiu que el municipi va dedicar als destacats pintors locals Joan Potau i Martell (1882-1936) i Adrià Campdesuñer i Vendrell (1891-1946). Des de la primera edició, la cita no ha parat de créixer i reforçar el nombre de participants com la qualitat de les obres a concurs.