Recollim 534 euros per la investigació de l’esclerosi múltiple

21/07/2021

Recollim 534 euros per la investigació de l’esclerosi múltiple

El municipi va acollir una trobada de les 11 del matí a les 8 del vespre a la piscina municipal 

 

 

 

Un any més, els vimbodinencs i vimbodinenques han fet la seva remullada solidària per afavorir la investigació científica destinada a lluitar contra l’esclerosi múltiple (EM). 

 

En aquesta edició de 2021 del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, el pobleva mantenir obertes les instal·lacions de la piscina municipal des de les 11 del matí fins a les 8 del vespre, en una trobada en la qual van participar diversos ciutadans i ciutadanes, que van fer la seva aportació. 

 

D’aquesta manera, el municipi va recollir 534 euros, el que suposa un granet de sorra més per a contribuir a la lluita contra una malaltia que afecta a prop de 9.000 persones que viuen a Catalunya, segons les darreres dades. 

 

‘Mulla't per l'esclerosi múltiple’

 

El ‘Mulla't per l'esclerosi múltiple’ és la campanya anual més important de la Fundació Esclerosi Múltiple i permet millorar la vida de les persones que tenen esclerosi múltiple a Catalunya amb serveis d’atenció, neurorehabilitació, formació laboral i recerca, per alentir la progressió de la malaltia.

 

Enguany l'actuació posa l'accent en els programes per a les persones acabades de diagnosticar, que moltes vegades es troben soles i no saben què fer després de rebre el diagnòstic.