Obertura de la piscina municipal i el retorn de les sessions de cinema al Foment

18/06/2020

Obertura de la piscina municipal i el retorn de les sessions de cinema al Foment

Poc a poc, i tenint molt en compte la normativa sanitària, els serveis de Vimbodí i Poblet tornen a la seva activitat habitual. Aquest cap de setmana, tant la piscina del poble com el Cinema Foment obren portes per oferir noves alternatives d’oci als vimbodinencs i vombodinenques, sempre tenint en compte les mesures necessàries per a gaudir del temps lliure amb total seguretat.

Així, el pròxim diumenge 21 de juny obriran portes les instal·lacions de la piscina municipal del municipi. Enguany, l’horari d’obertura previst serà les 11 del matí a les 20 hores i, donada la situació sanitària excepcional en la qual vivim, s’han previst algunes mesures per tal de garantir la seguretat de tots els veïns i veïnes.

Algunes de les mesures que s’han pres han estat l’eliminació de les activitats esportives conduïdes que habitualment es duien a terme en aquestes instal·lacions. Des de l’Ajuntament també s’informa que hi haurà a disposició de tots els usuaris material suficient per a garantir la seguretat de tots els usuaris i es recomana a tots els veïns i veïnes la necessitat de complir les ràtios d’aforament —que seran limitades per tal de disminuir la possibilitat de contagi— i la distància mínima entre cada grup. Altres mesures que s’han adoptat han estat la neteja exhaustiva de tots els materials i superfícies d’ús públic i la prohibició de fer ús de les dutxes i vestidors comunitaris.

L’obertura de la piscina se suma a l’inici de l’activitat del bar de la piscina, que ja fa setmanes que va obrir al públic. Les instal·lacions van començar la seva activitat el passat 29 de maig i es troben obertes de dilluns a divendres, de 10 h del matí fins a tancar, i dissabtes i diumenges a partir de les 9 h.

 

Torna el millor cinema

En pocs dies també tornen les projeccions al Cinema Foment. En aquesta ocasió, els vimbodinencs i vimbodinenques podran seguir gaudint de la programació de qualitat habitual de la sala local, que en aquesta ocasió torna amb la pel·lícula francesa ‘Especiales’ / ‘Hors normes’ (2019), dirigida per Olivier Nakache i Eric Toledano, que compta amb les interpretacions de Vincent Cassel i Reda Kateb.

La pel·lícula explica la trajectòria de Bruno i Malik, dos amics que durant vint anys han viscut en un món diferent: el dels nens i adolescents autistes. A càrrec de dues organitzacions sense ànim de lucre, formen a joves perquè siguin cuidadors de casos extrems.

Les projeccions es duran a terme el dimecres 24 de juny a les 19 hores, el dissabte 27 de juny a les 22:30 hores, el diumenge 28 de juny a les 19 hores, el dissabte 4 de juliol a les 22:30 hores i el diumenge 25 de juny a les 19 hores.

Per tal de garantir que les sessions es duguin a terme amb la màxima seguretat sanitària, els responsables han limitat l’aforament de la sala i s’han assignat butaques separades entre les persones de diferents unitats familiars.