Obertes les places per inscriure’s als centres educatius

12/05/2020

Obertes les places per inscriure’s als centres educatius

Del 13 al 22 de maig s’obre el període de preinscripció per la llar d’infants Les Orenetes i l’Escola Mare de Déu dels Torrents.

Us adjuntem un document on podeu trobar tota la informació sobre com podeu fer el tràmit per a inscriure els vostre/s fills/es de cara al pròxim curs escolar, ja sigui de manera presencial —demanant hora al correu electrònic e3007804@xtec.cat i seguint les mesures de seguretat establertes— o bé de manera telemàtica a través de les adreces http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/infantil-0-3/ (Educació Infantil primer cicle) i http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/obligatoris/ (Educació Infantil segon cicle, Primària i Secundària obligatòria).

Davant de l'excepcionalitat que estem vivint, des del Departament d'Educació ens demanen que en la mesura del possible aquesta preinscripció sigui de manera telemàtica. En cas que no us sigui possible poder-la fer telemàticament caldrà concertar cita prèvia per fer-la de manera presencial. Podeu demanar cita prèvia en aquest mateix correu.

Trobareu mes informació en els arxius que us adjuntem: