Nova jornada familiar al pati de la Llar d'infants 'Les Orenetes'

18/06/2024

Nova jornada familiar al pati de la Llar d'infants 'Les Orenetes'

El dissabte 15 de juny al matí, la Llar d’Infants municipal “Les Orenetes” de Vimbodí i Poblet va convocar a les famílies dels infants a compartir una jornada als patis, amb l'objectiu d'incorporar nous espais, propostes i racons al pati de i fer d’aquest espai un lloc més acollidor.

 

El matí va servir, entre d’altres coses, per pintar i col·locar a la paret uns palets de fusta que incorporaven nous circuits sensorials, elaborats també amb altres materials reciclats; es va col·locar un espai de joc amb gespa artificial i es va ampliar l’hort, ja que l’actual havia quedat petit davant de les verdures de temporada que es planten, ara que la llar d’infants té totes les places ocupades. 


A més, gràcies a la col·laboració amb el Paratge Natural d'Interès Nacional (PNIN), es va poder poder canviar la delimitació del sorral on juguen els infants, posant-hi uns troncs dels boscos que serveixen per marcar l’espai i per seure, i convertint així el pati en un espai més natural i sostenible. La jornada va finalitzar amb un dinar de germanor.