Nou recorregut turístic a través de codis QR

08/04/2021

Nou recorregut turístic a través de codis QR

A partir d’ara, els visitants que s’acostin per gaudir de tots els atractius de Vimbodí i Poblet podran comptar amb les explicacions que ofereix el nou sistema de faristols interactius que fomenten el turisme de proximitat i la divulgació i promoció del patrimoni.

A partir d’ara, a més d’accedir directament als continguts turístics a través de www.festacatalunya.cat amb l’ordinador, mòbil o tauleta, els visitants podran obtenir tota la informació directament a peu de monument.

A partir del sistema de lectura de codis QR, els visitants poden accedir a un sistema de senyalització turística personalitzada, dissenyats per ser llegits a través de la càmera del telèfon mòbil o tauleta. D’aquesta manera, s’aconsegueix que tota la informació de cadascun dels punts d’interès es pugui consultar lliurement, de manera que tots els visitants podran obtenir la informació que necessiten gairebé a l’instant.

D’aquesta manera, el municipi s’afegeix a la llarga llista de localitats que es posa més a l’abast de les famílies, senderistes, esportistes i del turisme cultural i es posiciona com una destinació de primer ordre a l’abast de tothom.