Més de 200 persones es reuneixen al Sopar Popular del Carnaval vimbodinenc

03/03/2020

Més de 200 persones es reuneixen al Sopar Popular del Carnaval vimbodinenc

Molta festa, creativitat i diversió. Aquests han estat els ingredients del Carnaval 2020 a Vimbodí  Poblet, que es va dur a terme aquest cap de setmana al Pavelló Municipal, amb un bon nivell de participació de públic de totes les edats.

Tant és així que, enguany, més de 200 persones es van reunir per gaudir del Sopar Carnavalesc, que es va dur a terme en un molt bon ambient de participació popular, un acte en el qual els assistents van poder gaudir de les millors disfresses de la vila i en el qual es va dur a terme el concurs de disfresses d'adults, que va premiar a les millors caracteritzacions de grup, en parella o individual. L'acte va finalitzar amb les actuacions del grup de versions Festiband Zombie i DJ Rayo.

Abans, els actes del dia van centrar-se en els més petits, ja que el dissabte a la tarda es va dur a terme el Carnaval Infantil, amb l’amenització musical de Cat rock en Família i, a les 20 hores, es va dur a terme la crema de Sa Majestat, el Rei Carnestoltes. Tots els actes van tenir un gran nivell de seguiment popular, que demostra que el dinamisme del municipi.

 

Us adjuntem algunes imatges, cedides per Josep Maria Potau.