A l'espera de restablir el servei d’electricitat i aigua potable al municipi en les pròximes hores

23/10/2019

A l'espera de restablir el servei d’electricitat i aigua potable al municipi en les pròximes hores

Vimbodí i Poblet intenta recuperar la normalitat després de l’episodi de pluja intensa i de riuades d’aquesta nit passada. Les precipitacions intenses de les darreres hores han registrat precipitacions de més de 200 litres en una sola nit, un episodi de pluges torrencials que ha afectat a diversos punts del municipi.

 

Accés obligat al municipi a través del pavelló municipal

Entre les afectacions és destacades, cal posar de relleu la que afecta a una de les entrades a la població, que s’ha tancat per qüestions de seguretat, ja que el pont d’accés per la via del tren ha quedat malmès i s’ha clausurat per garantir la seguretat dels conductors. Ara mateix, l’entrada al centre vila s’ha de fer a través del pavelló municipal.

Altres afectacions s’ubiquen en punts com el Pont Vell, el Molí de Salt o l’Ermita dels Torrents, que han sofert afectacions a causa de l’aigua que esperem que puguin resoldre’s el més ràpidament possible . 

 

Tasques de restabliment dels subministres l’aigua i la llum

Aquest greu episodi meteorològic ha causat diverses incidències que afecten al dia a dia de la població, ja que pràcticament tot el municipi es troba sense servei d’electricitat ni d’aigua potable, subministres que es treballa per a restablir amb la màxima rapidesa possible.

Les intenses pluges de les darreres hores han arrossegat dues canonades d’entrada al municipi, motiu pel qual s’ha interromput el servei al 100% de la població que, de moment, resta sense accés a l’aigua potable.

L’Ajuntament i la empresa subministradora treballen per restablir el servei el més ràpidament possible i, a partir de les 14 hores, s’instal·larà un punt de recollida d’aigua disponible per a tot el municipi a la Raval de Lleida, carrer on també s’hi ubicarà un punt d’informació de Sorea per tal d’atendre les peticions i demandes de tots els afectats.

 

Crida a la prevenció durant les pròximes hores

El Meteocat ha avisat aquest matí que, de moment, s’ha tancat l'avís d'intensitat de precipitació. Tot i això durant les properes hores hi haurà ruixats aïllats i febles, localment moderats, a qualsevol punt. Per aquest motiu, fem una crida a la població per tal de demanar la màxima cura a l’hora de desplaçar-se a les zones afectades.