L’Ajuntament de Vimbodí i Poblet presenta la nova imatge visual del municipi

17/01/2022

L’Ajuntament de Vimbodí i Poblet presenta la nova imatge visual del municipi

L’Ajuntament de Vimbodí i Poblet fa un pas endavant per reivindicar el seu paper central a la Conca de Barberà. El consistori ha presentat la seva nova imatge visual i un eslògan que l’acompanya i referma, així, el seu potencial turístic, així com també busca enfortir el sentiment de pertinença dels vimbodinencs i de les vimbodinenques.

 

D’aquesta manera, en el marc de la Festa Major d’Hivern, que s’ha celebrat aquest cap de setmana, l’Ajuntament ha ensenyat el nou logotip i eslògan als veïns i a les veïnes, en un acte que va tenir lloc ahir, al Cinema Foment.

 

La nova imatge visual de Vimbodí i Poblet s’inspira en el diferents elements que conformen la identitat i el caràcter del poble, a partir del seu patrimoni material: les Festes Quinquennals de la Mare de Déu dels Torrents, el Festival Vitrum, el Museu i Forn del Vidre, el monestir de Santa Maria de Poblet, el bosc, etc.; i d’olors, colors o sensacions que, també, defineixen la manera de ser i de viure dels vimbodinencs i de les vimbodinenques.

 

L’empresa vallenca IARAQUÈ ha treballat estretament amb l’equip de govern per identificar els elements amb els quals es defineixen els veïns i les veïnes de Vimbodí i Poblet, al mateix temps que també ha definit amb un eslògan el caràcter de la vila ‘Vimbodí i Poblet, imprescindible, naturalment’, donant a entendre la importància que les persones que visitin la Conca de Barberà, no només es quedin a Montblanc, sinó que també es desplacin a Vimbodí i Poblet pel monestir cistercenc, però també per altres encants com el carrer de les Abraçades, el bosc del PNIN, el Museu i Forn del Vidre, etc.

 

Aquesta nova identitat visual no substitueix l’escut i s’utilitzarà per a comunicacions no oficial i més festives o lúdiques, en un entorn més informal.