L’Ajuntament de Vimbodí i Poblet i el Sindicat arriben a un acord amb Bodegues Aymar per tal que s’instal·li al municipi

28/06/2022

L’Ajuntament de Vimbodí i Poblet i el Sindicat arriben a un acord amb Bodegues Aymar per tal que s’instal·li al municipi

Properament, es farà efectiva la signatura de la transmissió de l’edifici del Sindicat a Bodegues Aymar, productora i elaboradora de vins ecològics del Penedès.

 

Aquest acord permetrà que l’empresa vinícola s’instal·li a Vimbodí i Poblet amb la intenció i el compromís d’activar l’elaboració de vins. Això significa que Bodegues Aymar, a banda de seguir amb la seva línia de negoci, també dinamitzarà el territori amb l’obertura d’una agrobotiga de venda de productes km0 i amb la pretensió d’involucrar-hi els comerços locals. També s’impulsarà una ruta turística del vi amb tastos de vins i l’adequació d’un museu amb eines i material de l’antic sindicat.

 

La signatura es farà efectiva en el termini d’un mes i es preveu que llavors ja es puguin començar les obres de construcció d’una nova nau, al costat de l’actual, per millorar el procés d’embotallament i d’elaboració de vins.

 

L’alcalde, Joan Canela, destaca el fet que Bodegues Aymar aposta per Vimbodí i Poblet per fer créixer el seu negoci, que al mateix temps permetrà generar riquesa i crear nous llocs de treball.