La xarcuteria artesanal de Ca la Cova obre botiga al centre de Reus

15/10/2020

La xarcuteria artesanal de Ca la Cova obre botiga al centre de Reus

Ca la Cova, reconegut negoci artesanal de xarcuteria fundat l'any 1937 a Vimbodí i Poblet, ha obert botiga al carrer Major de Reus. L'establiment, de 130 metres quadrats, ofereix al públic les seves especialitats en carns i embotits, a més d'altres productes de proximitat com galetes, vins, cerveses artesanes o formatges.

Ca la Cova, que continua obert al públic al seu municipi d'origen (www.calacova.cat), ha apostat per expandir-se a la capital del Baix Camp atès el dinamisme comercial de la ciutat, i ho ha fet en un dels indrets més cèntrics del nucli antic, on atén de dilluns a dissabte, en horari de matí i tarda.

Al capdavant del nou establiment hi ha Natàlia Rodríguez, pertanyent a la tercera generació de xarcuters de la família. A més de ser mestra artesana, és membre de la Confraria del Gras i el Magre de Catalunya i de la junta del Gremi de Carnissers de Tarragona. En els darrers anys, Ca la Cova ha estat distingida amb un dels premis Cambra Reus 2018 i amb un dels guardons dels Premis Emprèn 2013 atorgat per la Diputació de Tarragona, com a reconeixement a l'emprenedoria.

L'establiment forma part de Fet a la Conca, cooperativa de serveis que aplega catorze petites empreses artesanes agroalimentàries de la Conca de Barberà.