La Festa Major d’Hivern es redueix als actes tradicionals del Dia de Sant Antoni

11/01/2021

La Festa Major d’Hivern es redueix als actes tradicionals del Dia de Sant Antoni

A causa de restriccions sanitàries imposades per la tercera onada de la Covid-19, l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet aposta enguany per una edició de la Festa Major d’Hivern que se centrarà en els actes tradicionals del dia de Sant Antoni,

D’aquesta manera, el pròxim diumenge 17 de gener, a les 12 del migdia, es durà a terme la cerimònia eucarística en honor a Sant Antoni Abat, patró secundari de la vila, a l’Església parroquial del municipi. A la mateixa hora, està previst que s’iniciï el vermut solidari a càrrec de l’associació Vimbodí Pets, a les 12 del migdia a la plaça de les Orenetes.

Posteriorment, a tres quarts d’una del migdia, se celebrarà la benedicció dels animals a càrrec de mossèn Marcus. En aquest mateix espai també s’hi concentraran parades amb productes locals i per animals, que restaran obertes de les 10 del matí a les dues del migdia. A més a més, els assistents també podran gaudir de l'Agility, una activitat per als gossos que es basa en un petit circuit d'obstacles i que premiarà als millors participants.

A la tarda, el Cinema Foment oferirà una doble sessió de cinema, a les 5 i a les 7 de la tarda, amb la pel·lícula ‘Ane’.

Amb aquest programa d’actes restringit, el govern local de Vimbodí i Poblet vol manifestar, per una banda, el seu màxim respecte a la tradició i també, de l’altra, la coordinació amb les mesures de seguretat que exigeix l’actual situació. Per aquest motiu, demanem a tots els vimbodinencs i vimbodinenques que respectin al màxim les mesures de seguretat, a l’espera que la situació actual pugui resoldre’s.