Josep M. Potau rep una distinció a l’entrega de premis d’honor de la Conca de Barberà

30/10/2023

Josep M. Potau rep una distinció a l’entrega de premis d’honor de la Conca de Barberà

Aquest dissabte 28 d'octubre va tenir lloc, a la Sala Noble del Palau Alenyà de Montblanc, l'acte de lliurament dels Premis d'Honor de la Conca de Barberà. L'últim guardó va ser lliurat a Josep M. Potau i Constantí, de Vimbodí i Poblet, per la seva constant tasca de recuperació, conservació i difusió del patrimoni documental i gràfic de Vimbodí i Poblet, que ha permès salvaguardar un important llegat cultural tant municipal com comarcal.

Josep M. Potau va aprofitar l’ocasió per lliurar un quadre del seu avi, Joan Potau i Martell, com a obsequi al Consell Comarcal. 

Els Premis d’Honor de la Conca de Barberà apleguen les distincions que concedeix el Consell Comarcal a proposta dels ajuntaments de la comarca, en dues categories la Menció de Serveis Distingits i el Diploma de Reconeixement Comarcal. 

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà concedeix anualment reconeixements a persones, empreses o entitats que han dut a terme tasques meritòries en benefici o relacionades amb la nostra comarca.

 

Fotografies: Consell Comarcal Conca de Barberà