Èxit d’assistència durant primeres jornades del Casal d’Estiu

08/07/2019

Èxit d’assistència durant primeres jornades del Casal d’Estiu

Les primeres setmanes de vacances escolars han estat sinònim d’èxit d’assistència al Casal d’Estiu, obert a tots els infants a partir dels 3 anys. Durant les dues primeres setmanes de l’activitat, que va començar el 25 de juliol, hi han participat 30 infants -la primera- i 60 nens i nenes durant la segona setmana, el que confirma l’èxit creixent d’aquesta activitat que també inclou els cursos de natació.

“Estem molt satisfets de la bona acollida d’aquesta activitat i esperem que sigui d’ajuda per a les famílies durant els mesos que no hi ha classes”, explica l’alcalde, Joan Canela. Està previst que el Casal d’Estiu 2019 s’allargui fins al pròxim 26 de juliol, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i sempre i quan hi hagi un mínim de 10 nens i nenes inscrits cada setmana.

L’activitat es renova amb diferents usuaris cada setmana, per tal d’afavorir al màxim la conciliació amb la vida familiar, i les activitats es duen a terme a les instal·lacions de la piscina i el pavelló municipal, amb propostes imaginatives per a tots els gustos.

Us recordem el fulletó informatiu del Casal d’Estiu