Els actes festius en favor de la Marató de TV3 a Vimbodí i Poblet recapten 5.544 € i superen la xifra de l’any anterior

12/12/2018

Els actes festius en favor de la Marató de TV3 a Vimbodí i Poblet recapten 5.544 € i superen la xifra de l’any anterior

 

Un cop més, el municipi de Vimbodí i Poblet ha respost a la crida anual per recaptar fons per a la Marató de TV3, enguany dedicada a la lluita contra el càncer. La festa que va tenir lloc dissabte a la tarda al pavelló poliesportiu, així com els actes culturals dels dies previs i de diumenge, han permès recaptar un total de 5.544,43 €, una xifra que supera els 5.490,53 € de l’edició de 2017, els 4.902,30 € de l’edició de 2016 i els 4.751,01 € de 2015.

Tot plegat ha estat possible gràcies a l’aportació solidària dels vimbodinencs i les vimbodinenques i de tothom qui ha participat en els actes previs i l’acte central de dissabte, organitzat per l’Ajuntament en estreta col·laboració amb entitats ciutadanes i voluntaris particulars. L’alcalde del municipi, Joan Güell, ha destacat expressament la tasca de tots aquests col·lectius per aconseguir l’èxit d’una festa solidària que cada any fa sortir a la llum el millor de cadascú: «Un grau d’implicació de la ciutadania tant alt com el que demostra el nostre municipi és tot un privilegi; ens en sentim molt satisfets», ha indicat.

Els actes d’enguany han comptat amb la participació de la Coral Veu de la Terra, el Casal d’Avis, el Cinema Foment, l’associació esportiva Caminades Creu del Codoç, Càritas, l’Associació de Dones, l’AMPA de l’escola Mare de Déu dels Torrents i els responsables del mateix centre i de la llar d’infants Les Orenetes, l’Associació Juvenil Somdepoble, els Geganters i Grallers La Palanca, el Raconet, el Club de Lectura, l’ANC, el Grup de Teatre Vent de Bosc, els Miano’s Band, la Mosca-Gat, el Museu i Forn del Vidre, DJ Raffix i el fotògraf Josep M. Potau, entre d’altres voluntaris. També hi han col·laborat comerços, empreses i particulars del municipi que han aportat obsequis per als sortejos o bé han col·laborat en la venda de tiquets del sopar popular, i l’empresa sarralenca Europastry.