El vidre vimbodinenc, present a B-Travel de Barcelona, el saló líder en turisme d’experiències

22/01/2019

El vidre vimbodinenc, present a B-Travel de Barcelona, el saló líder en turisme d’experiències

Una mostra del vidre que es crea al Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet (www.museudelvidre.cat) és present des d’avui fins diumenge a la fira B-Travel de Barcelona (www.b-travel.com), el saló líder especialitzat en turisme d’experiències. El vidre vimbodinenc s’hi mostra juntament amb altres peces artesanals catalanes a l’espai ‘Empremtes de Catalunya’, pertanyent al Centre d’Artesania de Catalunya, del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat.

La presència del vidre vimbodinenc en aquesta fira líder esdevé un pas més en la projecció del Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet, de gestió municipal i que té com a mestre vidrier l’artesà Paco Ramos. Ja fa anys que el vidre que surt dels forns del museu local nodreix la botiga ‘Empremtes de Catalunya’, situada al carrer dels Banys Nous, 11, de Barcelona. S’hi poden adquirir peces presencialment o bé en línia, a través de la pàgina http://bcncrafts.com .

Fira turística de referència

Organitzat per Fira de Barcelona, i ubicat al Palau 8 del recinte de Montjuïc, B-Travel reuneix 200 expositors directes en 5.000 metres quadrats nets de superfície, que donen a conèixer la millor oferta de turisme experiencial que es pot reunir en l'actualitat. Hi són presents territoris catalans, espanyols i una quarantena més de països d’arreu del món, agències de viatges, hotels, operadors de creuers, companyies de transport i empreses de serveis turístics.