El president de la Generalitat, Quim Torra, visita les instal·lacions del Museu del Vidre

19/08/2019

El president de la Generalitat, Quim Torra, visita les instal·lacions del Museu del Vidre

El Molt Honorable president de la Generalitat, Quim Torra, va fer ahir diumenge una visita institucional a l’Ajuntament de Vimbodí, una cita amb el municipi que va servir per a fer una presa de contacta amb algunes de les entitats i instal·lacions culturals de la localitat.

La visita del president de la Generalitat es va iniciar a les instal·lacions de l’Ajuntament, on va trobar-se amb l’alcalde de la població, Joan Canela, i la resta de membres del consistori. El president Quim Torra va signar el llibre d’honor de la vil·la i també va rebre als membres de diferents entitats socials i culturals del municipi.

Posteriorment, la comitiva formada pel president de la Generalitat, l’alcalde del Vimbodí i Poblet i el delgat del Govern a comarques de Tarragona, Òscar Peris, es va dirigir fins a les instal·lacions del Museu del Vidre, on Quim Torra va tenir l’oportunitat de poder descobrir alguns dels secrets i tècniques de l’ofici de bufador de vidre de la mà del mestre vidrier Paco Ramos.

Durant la seva estada al municipi abans de dirigir-se al monestir de Santa Maria de Poblet, el màxim responsable de la Generalitat va tenir l’ocasió de poder intercanviar opinions amb els vimbodinencs i vimbodinenques que es van acostar per a saludar-lo i conèixer-lo de primera mà.