El Museu i Forn del Vidre reprèn la seva activitat

11/04/2021

El Museu i Forn del Vidre reprèn la seva activitat

El Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet reprèn la seva activitat. Després de setmanes tancat al públic, l’espai que recorda la importància de la tècnica del vidre bufat al municipi durant la primera meitat del segle XX reprèn la seva activitat, amb la mirada posada en totes les mesures de prevenció que dicta l’actual situació sanitària, però sense perdre de vista l’important llegat cultural i tradicional que suposa per al municipi.

A partir d’aquest cap de setmana, les persones interessades en aprendre més sobre la tècnica del vidre bufat poden aprendre més en les demostracions en directe planificades els dissabtes i diumenges al matí, amb reserva prèvia, a les 9.30 h, 10:30 h, 11.30 h i 12.30 h del matí i del migdia.

Les reserves per poder accedir a les instal·lacions es poden dur a terme en horari de botiga, de dimarts a diumenge, de les 9.30 h a les 12.30 h en horari de botiga, trucant al telèfon 977 87 83 25 o a través de l’adreça de correu electrònic museudelvidre@vimbodiipoblet.cat.

La visita al Museu i Forn del Vidre de Vimbodí consta de dues parts. Una primera, en la qual els visitants poden accedir a les demostracions en directe al taller i una segona, en la qual poden accedir a l'exposició permanent, que recull diverses peces d'ús tradicional elaborades a les antigues fàbriques de vidre del municipi i una breu història del vidre al llarg del temps.