El Facebook de les Festes Quinquennals dels Torrents emetrà els actes eucarístics de Dijous i Divendres Sant

08/04/2020

El Facebook de les Festes Quinquennals dels Torrents emetrà els actes eucarístics de Dijous i Divendres Sant

Tot i l’estat d’alarma, la Parròquia de la Transfiguració del Senyor de Vimbodí i Poblet no atura la seva activitat eucarística durant aquests dies de Setmana Santa. Els feligresos que vulguin seguir algunes de les cites habituals pròpies d’aquestes dates podran fer-ho a través de les xarxes socials, que s’alcen com el vehicle per a poder seguir l’activitat religiosa del municipi.

D’aquesta manera, el perfil de Facebook de les Festes Quinquennals dels Torrents emetrà, en directe, la Missa de la Cena del Senyor, a els 17 hores del Dijous Sant, una celebració que se celebrarà en directe des de la parròquia. El capellà del municipi, Marcus Vinicius Teixeira Araujo serà l’encarregat de celebrar aquesta cerimònia eucarística que podrà seguir-se per aquest canal.

Aquest perfil de Facebook també emetrà en directe, el Divendres Sant a partir de les 10 del matí, el via crucis des de la parròquia, per tots els que estiguin interessats a seguir-lo.

D’altra banda, els feligresos que estiguin interessats a seguir la cerimònia eucarística de Pasqua de Resurrecció oficiada per Mn. Marcus Vinicius des de l’Església de Sant Miquel de l’Espluga de Francolí, ho podran fer des del perfil personal de Facebook de Marcus Vinicius Teixeira Araujo, on s’emetrà en directe a les 12:30 hores del migdia. L’emissora local Espluga FM Radio també emetrà en directe la cerimònia eucarística.

 

Llum a les finestres i balcons per Setmana Santa

D’altra banda, i a causa la dificultat de poder assistir presencialment a les celebracions de Setmana Santa, la parròquia del municipi convida als feligresos a col·locar una llum a les finestres de les llars del municipi, com a signe d’esperança, durant els dies del Trídium Pasqual, és a dir, Dijous, Divendres i Dissabte Sant i Diumenge de Pasqua.