El Casal d’Avis tornarà a omplir de lletres i paraules Vimbodí i Poblet, amb la 12a edició del concurs de relats breus i de poesia

28/02/2024

El Casal d’Avis tornarà a omplir de lletres i paraules Vimbodí i Poblet, amb la 12a edició del concurs de relats breus i de poesia

El Casal d'Avis de Vimbodí i Poblet ha convocat la 12a edició del Concurs de Relats Breus i de Poesia, en col·laboració amb l'Ajuntament de Vimbodí i Poblet i del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

Aquest certamen té com a finalitat estimular i reconèixer la creació literària i artística, establint les dues modalitats (relat breu i poesia) amb diverses categories: infants de fins a 12 anys, joves de 13 a 17 anys i adults.

Les bases de la categoria del relat breu maquen que el treball ha d’estar escrit en català, el tema és lliure i l’obra ha de ser inèdita, no publicada enlloc. Ha de tenir una extensió mínima de 2 fulls i màxima de 5, en fulls de mida DIN A4 (en queda exclosa la portada). Es poden presentar escrits a ordinador o a màquina, a doble espai, per una sola cara. La lletra ha de ser Arial o Helvètica, de cos 12. Les pàgines han d’anar numerades.

Pel que fa a les bases pel premi de poesia, el poema ha d’estar escrit en català, el tema és lliure i l’obra ha de ser inèdita, no publicada enlloc. Ha de tenir una extensió màxima de 50 versos, i no se n’estableix cap extensió mínima, en fulls de mida DIN A4 (en queda exclosa la portada). Es poden presentar escrits a ordinador o a màquina, a doble espai, per una sola cara. La lletra ha de ser Arial o Helvètica, de cos 12. Les pàgines han d’anar numerades.

El termini de recollida dels treballs finalitza el 20 de juliol del 2024.

Més informació, al telèfon del Casal d’Avis: 977 878 262, de 17.00h a 18.00h o al telèfon 689 042 519 (Pilar Carrión, coordinadora del concurs).