El Casal d’Avis organitza l’acte de lliurament dels premis de l’11è concurs de relats breus i poesia

28/08/2023

El Casal d’Avis organitza l’acte de lliurament dels premis de l’11è concurs de relats breus i poesia

El Casal d’Avis de Vimbodí i Poblet, organitza l’acte de lliurament dels premis de l’11è concurs de relats breus i poesia. Tindrà lloc, el dissabte, 2 de setembre a les 11.30 h al teatre cinema foment de Vimbodí i Poblet.

 

Lliuraran els premis el president del jurat; Vicenç Ambrós i Besa i l’alcalde de Vimbodí i Poblet; Joan Canela i Rios. També hi haurà un recital poètic a càrrec de Vicenç Ambrós i la rapsoda Carmina Ral. Cal destacar que Vicenç Ambròs Besa, escriptor i jurista, va ser el guanyador del primer premi de poesia amb l'obra Presències; l'any passat.

En acabar l’acte, se servirà vermut i aperitiu gratuït per a les persones assistents. 

Aquest certamen té com a finalitat estimular i reconèixer la creació literària i artística de la gent del municipi de Vimbodí i Poblet i de tothom en general. Cada any, se n’estableixen dues modalitats RELAT BREU i POESIA, segons les següents categories cada una: Infants de fins a 12 anys (inclosos), Joves de 13 a 17 anys (inclosos) i adults. Hi col·labora l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà.