Comença el compte enrere, arriba el joc de rol de la Pastananga Assassina

11/07/2019

Comença el compte enrere, arriba el joc de rol de la Pastananga Assassina

El període d’inscripció finalitza el diumenge, 21 de juliol i l’inici del joc serà el 26 de juliol a les 12.00 h, amb el toc del campanar del poble.

L’Ajuntament de Vimbodí i Poblet llença una proposta atrevida com a prèvia a la 36ena Setmana de la Joventut del poble que organitza l’Associació Juvenil Somdepoble. Es tracta de la Pastanaga Assassina, un joc que s’ha fet popular a molts pobles de Catalunya i que és un èxit assegurat.

Es tracta d’un joc de rol que consisteix en eliminar als adversaris tocant-los l’esquena suaument amb una pastanaga. Tots els participants són víctimes i assassins, per tant, cada jugador té com a objectiu eliminar una víctima del joc i, al mateix temps, cada un d’ells és víctima d’un altre jugador.

L’inici del joc serà el 26 de juliol a les 12.00 h, amb el toc del campanar del poble. El joc finalitzarà quan només quedi un supervivent o el 13 d’agost a les 12.00 h. Els premis consistiran en una càmera de fotos instantània  per a la última persona supervivent, uns auriculars amb Bluetooth per a la persona que hagi eliminat més jugadors i  un altaveu portàtil per a la persona que escrigui la millor esquela.

El període d’inscripció finalitza el diumenge, 21 de juliol i per poder-hi jugar cal viure a Vimbodí i Poblet, almenys durant el transcurs del joc. També cal acceptar i respectar les normes i les bases del joc. L’edat mínima per participar és 16 anys (nascuts l’any 2003). A banda, els menors de 18 anys hauran d’aportar una autorització del pare, mare o tutor/a legal que podran sol·licitar a l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet o al Whatsapp de l’organització 606 303 917.

 

Consulta les bases aquí: http://cort.as/-L6rW

Inscripcions aquí: https://forms.gle/Ei148UxHcPiXN7Tx9

Descarrega’t aquí l’autorització del pare, mare o tutor/a legal: https://ja.cat/rOHKl

 

 

Documents associats: