ENTREGA PREMIS D'HONOR I CONCERT AL MONESTIR DE POBLET

 • Calendari: 13/7/2024 20:00h - 23:45h
 • Localització: Monestir de Poblet

  El dissabte 13 de juliol a les 20.00 h tindrà lloc l'entrega dels Premis d'Honor de la Conca de Barberà, a la plaça de la Corona d'Aragó del Monestir de Santa Maria de Poblet de Vimbodí i Poblet. 

  La relació de persones i entitats guardonades en les tres categories és la següent:

  • La Distinció d’Honor de la Conca de Barberà ha estat concedida a Espècies Corbella, de Rocafort de Queralt, i al bisbe i ex-abat del Monestir de Poblet, Octavi Vila.
  • La Menció de Serveis Distingits de la Conca de Barberà és per l'Espluga FM Ràdio i Santiago Farré Marimón, de Passanant i Belltall.
  • I, per últim, el Diploma de Reconeixement Comarcal ha estat concedit a l’Associació Cultural Geganters i Grallers de Pira i la Merceria Cal Mante, de Sarral.

  L'acte de lliurament comptarà amb la participació de la soprano Charo Tris i seguit (a les 22.00 h) hi haurà el Concert del Cor de Cambra del Palau de la Música, titulat "Un cant a la natura, un crit a la terra". El programa del concert inclourà obres de compositors catalans i internacionals que giren al voltant de la temàtica de la natura i el medi ambient. Entre les peces que s'interpretaran hi haurà "El cant dels ocells" de Janequin, "Ni al bosc" de Brahms i "Adeu al bosc" de Mendelssohn.

  Amb aquest concert, el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana vol fer una crida a la reflexió sobre la importància de la cura del medi ambient i la necessitat de preservar la natura per a les futures generacions. La formació catalana, reconeguda per la seva excel·lència artística, ha preparat un programa emotiu i suggerent que sens dubte, no deixarà ningú indiferent.

  Entrada lliure a tots dos actes.